Logo-Banner-Image-5
Banner-Image

TASKMATE  - ASISTENT VIRTUAL

PROIECT

ENDAVA ROMANIA SRL în calitate de Beneficiar, a implementat proiectul cu titlul „Sistem integrat pentru automatizarea proceselor de afaceri utilizând inteligența artificială” în baza contractului de finanțare nr. 397/390073/26.10.2021, încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

OBIECTIV PRINCIPAL

Obiectivul principal al proiectului este realizarea unui serviciu optimizat în mod semnificativ (inovare de produs) în cadrul companiei Endava România SRL (Beneficiarul). Adiacent, pe parcursul desfășurării activităților de cercetare-dezvoltare necesare pentru atingerea obiectivului proiectului, se va obține îmbunătățirea proceselor de producție în două dintre departamentele Beneficiarului, Service Desk și Dezvoltare Software (dubla inovare de proces). Obiectivul investiției inițiale pentru inovare în vederea introducerii în producție a rezultatelor obținute din cercetare-dezvoltare este extinderea capacității Endava România SRL care va fi realizată prin îmbunătățirea semnificativă a serviciului de automatizare a proceselor de afaceri din portofoliul acesteia.

  • Data începerii proiectului: 26.10.2021
  • Data finalizării proiectului: 31.12.2023
  • Valoarea totală a proiectului: 17.531.050,82 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 10.197.448,98 lei.

 

ACTIVITĂȚILE PROIECTULUI:

Taskmate-Asistent-Virtual-Table-1-1
 
Proiectul s-a implementat în locațiile Endava (Cluj-Napoca, Iasi si Targu-Mures) și în locațiile Universității Babeș-Bolyai.
 
La data de 31 Decembrie 2023 s-a finalizat proiectul, rezultatul principal este reprezentat de doua demonstratoare si un prototip de sistem integrat ce permit automatizarea proceselor de afaceri utilizând metode inovative de interactiune cu utilizatorii prin intermediul inteligentei artificiale (IA).

Prototipul a fost finalizat cu success, iar in urmatoarea perioada Endava România SRL se pregateste de introducerea si testarea noului serviciu in proiecte comerciale.

 

PAGINA ECHIPA:

Echipa de management Endava:
 
  • Service Owner – Liviu Istrate
  • Manager de Proiect – Cristina Marghidan
Echipa de Implementare – Endava: 
 
Taskmate 2

PAGINA CONTACT:

Endava Romania SRL.
51 Al. Vaida Voevod St. 400436, Cluj, Romania
 
Cristina Marghidan - Responsabil Proiect
E-mail: Cristina.Marghidan@endava.com
Tel: 0720544927
 
Liviu Istrate – Service Owner
Liviu.Istrate@endava.com
 
Daniela Tamas – Director General Endava Romania SRL.
Daniela.Tamas@endava.com

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.