Logo-Banner-Image-5
Banner-Image

TASKMATE  - ASISTENT VIRTUAL

PROIECT

ENDAVA ROMANIA SRL în calitate de Beneficiar, implementează proiectul cu titlul „Sistem integrat pentru automatizarea proceselor de afaceri utilizând inteligența artificială” în baza contractului de finanțare nr. 397/390073/26.10.2021, încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

OBIECTIV PRINCIPAL

Obiectivul principal al proiectului este realizarea unui serviciu optimizat în mod semnificativ (inovare de produs) în cadrul companiei Endava România SRL (Beneficiarul). Adiacent, pe parcursul desfășurării activităților de cercetare-dezvoltare necesare pentru atingerea obiectivului proiectului, se va obține îmbunătățirea proceselor de producție în două dintre departamentele Beneficiarului, Service Desk și Dezvoltare Software (dubla inovare de proces). Obiectivul investiției inițiale pentru inovare în vederea introducerii în producție a rezultatelor obținute din cercetare-dezvoltare este extinderea capacității Endava România SRL care va fi realizată prin îmbunătățirea semnificativă a serviciului de automatizare a proceselor de afaceri din portofoliul acesteia.

  • Data începerii proiectului: 26.10.2021
  • Data finalizării proiectului: 29.12.2023
  • Valoarea totală a proiectului: 17.531.050,82 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 10.197.448,98 lei.

 

ACTIVITĂȚILE PROIECTULUI:

Taskmate-Asistent-Virtual-Table-1-1
Rezultatul proiectului va fi reprezentat de realizarea unui serviciu optimizat în cadrul companiei Endava România SRL.

Proiectul se implementează în locațiile Endava (Cluj-Napoca, Iasi si Targu-Mures) și în locațiile Universității Babeș-Bolyai.
 
 
 

PAGINA ECHIPA:

Echipa de management- Endava:
 
Taskmate-Asistent-Virtual-Table-2-1

PAGINA CONTACT:

Endava Romania SRL.
51 Al. Vaida Voevod St. 400436, Cluj, Romania
 
Cristina Marghidan - Responsabil Proiect
E-mail: Cristina.Marghidan@endava.com
Tel: 0720544927
 
Liviu Istrate – Service Owner
Liviu.Istrate@endava.com
 
Daniela Tamas – Director General Endava Romania SRL.
Daniela.Tamas@endava.com

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.